PANSİYONUMUZ

27.02.2020 487

PANSİYON HAKKINDA BİLGİ

1. Pansiyonumuzun öğrenci kapasitesi 132´dir. Bu kontenjanın %80´i parasız yatılı, %20´si paralı yatılı olarak belirlenmiş durumdadır.

2. Pansiyon binamız ile okul binamız aynı bahçe içerisinde yer almaktadır.

3. Pansiyon binasına ilişkin;

a. Bina zemin ile birlikte 4 katlıdır.

b. 34 öğrenci odası mevcuttur. Ayrıca müdür yardımcısı odası, belletici öğretmen odaları, etüt odaları, öğrenci yatakhanesi, revir, mescit, çamaşırhane, banyo ve tuvaletler bulunmaktadır.

c. Öğrenci odaları 4 kişiliktir.

d. Etüt salonlarımız 2. katta 4 salondan oluşmaktadır. Belletici öğretmenler gözetiminde yapılan etütlerde her etüt sınıfında mevcut kapasite dahilin de öğrenci etüt yapabilmektedir.

e. Çok amaçlı salon ve Yemekhanede televizyon bulunmaktadır.

f. Her katta kurutma odası bulunmaktadır.

g. İki adet banyoda 16 adet kabin bulunmaktadır. Banyolarımız haftanın 7 günü açık olup, 7 gün 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

h. Çamaşır makinelerimiz zemin katta bulunmaktadır. Çamaşır makineleri destek personeli tarafından gerekli görülmesi durumunda (gerekirse her gün) çalıştırılmaktadır.

i. Tuvalet sayısı 6, lavabo sayısı 30´dur.

4. Yemekhanemiz zemin katta bulunmaktadır. Yemeklerimiz 8 çeşit kahvaltı, 4 çeşit öğle, 4 çeşit akşam ve gece yatarken verilen 2 çeşit ara öğünden oluşmaktadır.

5. Pansiyonumuzda her gün 2 belletici öğretmen nöbet tutmaktadır.

6. Çarşı izinleri Çarşamba ve Cumartesi günleri idare tarafından belirlenen saatlerde ancak acil durumlarda özel izinle verilebilmektedir.

7. Pansiyon binamız kamera sistemiyle donatılmıştır. Kameraların kontrolleri yönetim ve belletici öğretmen odasından yapılabilmektedir.

PANSİYON İLETİŞİM

Tel: 04727114008